Lyngby Mølle…

Her i slutningen af september måned gik jeg, på vej hjem fra arbejde, en tur forbi Lyngby Mølle, hvor vandet fra Lyngby Sø løber igennem og bliver til Mølleåen, samt har flere “sluser” på sin vej ud til Øresund….vi;min Jimmi og jeg, har roet turen i havkajak og i en “blikkano” (aluminium) helt ud til Øresund…dvs nogle steder må man jo trække kanoen/kajakken på en vogn. Det er lidt hårdt arbejde, men faktisk meget sjovt at have prøvet det….

Ved Lyngby Mølle  står der en statue af en sæl der stikker hovedet op, men hvad den har at gøre med møllen/søen/åen har jeg ingen idé om….Jeg troede at sæler kun lever i saltvand og her er det jo ferskvand ?….

Reklamer

8 thoughts on “Lyngby Mølle…

  1. Rimkoger: Tak skal du have. Min far hed Sofus til mellemnavn, min kajak er opkaldt efter ham….Lene: Kig du bare alt det du vil, du kan også klikke på billederne ude i sidebaren, hvor der står Samsø og Vikinge-run…de er fra Frederikssund….

  2. Nej, hvor er den sød den lille sæl. Jeg går så tit tur den vej forbi, men alligevel er det lykkedes mig at overse den. Jeg må holde øje næste gang… ;-)Til gengæld kender jeg godt skulpturen ved Kultorvet, og den holder jeg meget af…

  3. Hvor er der smukt.. jeg kan se at vi er nødt til at tage derop og gå en tur en dag.. Rigtig god dag Annemarie..

  4. Jeg holder så meget af Lyngby, som var byen vi i min barndom kørte til, når der skulle købes tøj og sko. Hvor er det smukt, Annemarie!

  5. Guri: tak skal du have, og god onsdag til dig…Mia: ja du må holde øje, men den har stået der i mange år efterhånden…;-0Inge: Ja der er meget smukt i området….Madame: Ja der er dejligt i Lyngby, jeg er jo vokset op der…god dag til dig…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s