Skånes "isbjørn"…hehe

Får nogle år tilbage var vi i Skånes Dyrpark og da Annette jo lige har været der og taget nogle dejlige billeder, så vil jeg også vise mine billeder af bjørnen, der fik smidt en stor klump med frosne bær ind i indhegningen, som den så kunne få tiden til at gå med….det var varmt den dag, så de fleste andre dyr var lidt sløve…..

Jeg kan ikke huske hvilket kamera jeg brugte i 2006, men tror at det var mit første digital-kamera et Fuji med 10x zoom, det var meget dengang…..
Reklamer

8 thoughts on “Skånes "isbjørn"…hehe

  1. Sikke en skøn bamse :))Hvorfor er det nu lige, at dyr som er så tiltrækkende at nusse ikke er til at komme i nærheden af?Tænk at ligge i ske med en levende bamse.- Helle for at ligge bagest :)Det er nogle skønne billeder 🙂

  2. Waaaauw for nogle billeder, for mig at se så kan du det hele og behøver ingen tips ☺ ☺.Billederne fra den blå time er utroligt smukke, men ham her ovenfor, han er intet mindre end vidunderlig og flot fotograferet ☺.En skøn aften til dig.

  3. Åhhh en skøn bjørnebamse, der ishygger :-).. der var et par legelystne børneunger sidste år, det var simpelthen så sjovt at stå og kigge på dem. Måske skulle jeg lede efter dem en af dagene..

  4. Sikke nogle skønne billeder af bamsebjørnen – den er lige til at kramme 🙂 Og en herlig idé at give den frosne bær på en varm sommerdag.Ha' en god dag, klem 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s