Rundetårn

Efter at have hørt en masse om at google street-wiew var på besøg i Rundetårn på cykel påmonteret kamera, så bestemte jeg mig for at jeg måtte en tur derind…Så jeg smuttede lige forbi i går eftermiddags og fik taget et par billeder….Og nu kommer der lige en “BØVS”:

HVORFOR POKKER LAVER BLOGGER OM PÅ UPLOADINGEN AF BILLEDER!!!
DET ER JO IKKE TIL AT HAVE MED AT GØRE…..GRRRRR….(Jeg skifter snart til WorldPress)… Derfor er der ikke så mange billeder på det her indlæg fordi der gik “ged” i uploadingen, men så må jeg lave et indlæg mere….;-))

Nåeh, men tilbage til Rundetårn…..Der har jeg ikke været siden ungerne var små og det er jo nogle år siden !!! Men vejret var jo godt og så kunne jeg ligeså godt benytte mig af lejligheden til at tage lidt billeder af København fra foroven af…..Men jeg må nok en tur derind igen, det var så lunt igår at flere af billederne blev lidt “disede”….

Reklamer

6 thoughts on “Rundetårn

  1. Skønne billeder du har fået lagt på :-))Vedr. dit bøvs : Jeg bruger windows Live Writer til alle mine blogindlæg og der er aldrig bøvl med uploading af billeder. En sjælden gang har jeg oplevet at Live Writer havde problemer, men så var det hele indlægget der ikke kunne sendes.Men er der nget med at du har et ikke-windowsstyreprogram ?? I så fald aner jeg ikke hvad du kan eller skal gøre…Knus

  2. Annette: Tak skal du have..jeg har en mac og derfor ingen windows…den næste pc skal være med windows, jeg vil ikke ofre penge på windosprogram til Mac'en….er lidt dyrt….Knus til dig.

  3. For et bygg og så fint det var der!! Bra du lyktes å laste opp bildene!!Masse grattis med dagen også, nyyyyyt den:)Klemmings fra meg:)

  4. Jeg har også siddet og bandet og svovlet over blogger… nå, men skønne billeder fra Rundetårn. Dér har jeg ikke været, siden jeg var barn… 😉

  5. Flotte billeder.. det er godt nok også længe siden jeg har været inde i det runde tårn :-)Ja bloggers indlægs funktion og billedestyrring lever nogle gange i en anden verden. Ha' en dejlig weekend Annemarie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s