Jægersborg Dyrehave

Vi var en tur i  Dyrehaven  for at se:

Smuk udsigt til Øresund…
døde træer….
en kronhjort i brunst….
og en anden kronhjort i brunst…
og en tredje kronhjort i brunst…
og den var meget tæt på…..
sådan ca. 6-7 meter fra os….
og da jeg jo har hørt/læst historier om at de er noget aggresive i brunstperioden, så holdt jeg behørig afstand, der er jo trods alt ikke hegn om dyrene i Dyrehaven….Og sådant et gevir virker meget stort tæt på….
Det var en meget smuk udflugt til Jægersborg Dyrehave, hvor det om onsdagen er tilladt, fra solopgang til solnedgang, at køre med  motorkøretøjer fra Hjortekær til Eremitageslottet…Så vi tog min Rejekutter og så afsted derud for vejret var jo kanonfint, så det var bare om at udnytte det…Og der er jo  så smukt i Dyrehaven, så der må jeg ud et par gange mere….
Og der var masser af “fotografer” der havde linet op med stativer, objektiver der kunne tage billeder af en myre’s t….mand……eller manden i månen….der var i hvertfaldt nogle der havde forberedt sig godt, med stole og termokander….Der var nok mange der ventede på en lille rask slåskamp imellem et par hanner..Og mon ikke der har været det…Men helt fantastisk at høre deres brøl , især når de står imellem træerne hvor det runger ekstra højt…..Meget dejlig oplevelse…og så på en onsdag efter arbejde….
Reklamer

8 thoughts on “Jægersborg Dyrehave

  1. Der er så skønt i Dyrehaven, og sikke dejlige billeder du har fanget af krondyrene.. det er sjovt at der er albinoer i flokken, ser ud til at du har fanget i hvert fald den ene af dem på nr. 3 billede. TAk for tippet om motorkøretøjer til Eremitageslottet om onsdagen.. 🙂

  2. Inge: der er masser af albinoer, der lå mange rundt omkring….nu var jeg så mest fokuseret på hanen, og velbekommen…

  3. Jeg har aldrig været der, men kunne godt tænke mig det :)Det gælder nok alle steder, at man skal respektere grænserne… hos både dyr og mennesker.

  4. Skønne billeder 🙂 Jeg har været der et par gange, men det er i foråret og til e-løbet, måske jeg skulle tage et smut derover når det er efterår og så medbringe kameraet. 🙂

  5. Hvor er det smukt at se dine billeder! Jeg må lokke husbond med i Dyrehaven, mens kronhjortene stadig er i brunst.Ha' en rigtig god dag, Annemarie, klem 🙂

  6. Det var en staselig hjort!! Dere vær nære ja..ikke noe lite gevir den hadde heller. Men det ble flotte bilder:)Ha en fin dag, klem fra meg:)

  7. Så flotte billeder af nogle meget meget flotte dyr. Af een eller anden grund er jeg aldrig nået i Dyrehaven på denne årstid (på trods af min tid i Vangede). STOR fejl kan jeg se på dine billeder.Er du ellers gået i babytøj-mode??Knus

  8. Hej piger, tak for kommentarerne, ja der er smukt….Annette nej jeg har ikke flippet ud endnu, jeg tør slet ikke kigge på baby-tøj ……tror jeg venter til vi nærmer os, så kan hun finde ud af hvad hun mangler..Åh det bliver så dejligt…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s