SE HER: Nyt sæde til….

MIN REJEKUTTER!!!!

Sådan så det gamle sæde ud..
Sådan ser det nye sæde ud.
Sådan ser Rejekutteren ud med nyt sæde..
Så nu får jeg forhåbentlig ikke blå mærker på ballerne når vi kører langt….for der er gele i sædet, både til fører og bagsædepassager.
Ombytningen af sæder skete i går.
 Min Jimmi kørte til Måløv på min motorcykel for at aflevere gammelt sæde, der var blevet afleveret til Englænder på et MC-træf i Belgien, men først havde  jeg snakket med Englænder på træf i Norge om nyt sæde. Men ville ikke undvære et sæde i mange uger, så jeg lånte et andet sæde af en der har samme mc som jeg, og som ikke skulle køre i år. Sædet der røg til England og så som blev sendt til Danmark, kom i fredags….og i går blev der så byttet rundt på sæder og cylinder til låsen.
 Forvirret???
 Det er jeg også men hovedsagen er at jeg har fået nyt sæde…hehe…
Reklamer

12 thoughts on “SE HER: Nyt sæde til….

  1. Hej Guri tak skal du have og fin mandag til dig..Hej Inge når enden er god er alting godt…hahaHej Mutter det gik nu meget godt til de lidt kortere ture, men bedre med nyt når man skal køre meget, f.eks på ferier….

  2. Catarina: det burde også være mere behageligt, det må jo komme an på en prøve inden jeg lukker ned for vinteren….Donald: tak skal du have, jeg fjumrede vist lidt rundt med kommentarerne på Mandagstema, sorry…. ;-))

  3. Jeg opgav at finde sammenhængen, men pyt – det sæde ser dejligt blødt ud og det er lige sådan ét, jeg gerne vil have på en cykel. Lidt mindre måske… 😉

  4. Ja, jeg er forvirret :))Men jeg har forstået, at du har fået et nyt sæde, som ser noget mere behageligt ud, end det gamle.Det er en en utrolig flot kutter, du har :)Og så vil jeg lykkeønske dig med din kommende mormortitel :)Det er en meget køn datter, du har. – Smukke smilende øjne 🙂 Det er en lykkelig tid for jer 🙂

  5. Ja, godt å kunne sitte godt på langturer.Bytta til Corbin-sal etter 7000 km, og ørkendyret har kjørt 71 000 mil etter det. Kan sette meg opp her i Trondheim og kjøre til Elverum (360 km) i et strekk. Dèt gikk ikke med originalsalen.

  6. Kamelrytter: ja det er også en lang tur og man kan da godt mærke det i "ballerne"….jeg glæder mig til at prøve at køre langt med den nye sadel…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s