Blogleg: Den allerbedste bamse….

TRINE ca. 45 år gammel bamse, den allerbedste i hele verden….Især når man kun er en lille pige og verden godt kan virke lidt stor….Min mor mener at jeg var omkring 3-4 år gammel, da jeg fik hende i julegave.
Trine er det eneste fysiske minde jeg har fra min barndom, hun er også (udover mine forældre) en af de ting der står for tryghed i min barndom…Trine var med allevegne, og det var nogen gange ved at drive min storesøster og bror til vanvid, at hun (Trine) også skulle være med på billeder….

En gang var vi i Tyskland på en éndagstur, og min far købte for mange  cigaretter, og den ene pakke cigaretter gemte han under  Trine’s tøj…..Jeg blev så ked af det, for min far sagde at, hvis hun blev opdaget  i tolden, skulle hun i fængsel og så begyndte jeg at græde for så skulle jeg i hvertfald også i fængsel…Min far kunne være så drillesyg engang imellem….
En anden gang glemte jeg hende i børnehaven, og min mor troede at hun aldrig ville få mig til at sove, og måtte så fortælle en lille historie om at Trine nok hyggede sig med alle de andre bamser i børnehaven og sad og drak kaffe…..Og ganske rigtig, næste dag sad hun i hyggekrogen sammen med dukkerne og de andre bamser….hehe….
Trine havde engang sort og hvid blød pels, og en anden næse og mund….hun er også syet med lidt forskelligt garn. Jeg har nogen gange tænkt på at gøre hende lidt finere med noget andet sytråd, men jeg er  lidt nervøs for at hun går mere stykker hvis jeg begynder at pille for meget ved hende….
Så jeg tror at jeg bare lader Trine være som hun er…..hun er stadig den bedste Trine i hele verden….

Her er vi: min mor, storebror og storesøster, Trine og jeg på Møn’s klint….Det er lidt svært at se, men min søster er lige ved at snuppe Trine fra mig!!!

HAR DU EN BAMSE, EN DUKKE ELLER ET STYKKE LEGETØJ SOM BETØD MEGET FOR DIG ?

Har du ikke lyst til at være med i en lille leg så kaster jeg bolden videre….Find på et emne, skriv et indlæg på gæstebloggen på blogkvinder40+, så skal jeg nok lege med….

Reklamer

11 thoughts on “Blogleg: Den allerbedste bamse….

  1. Sikke nogle herlige historier du har om Trine. 🙂 Og så er det da også vildt at du stadig har hende. Jeg har ikke noget af mit legetøj tilbage. Jeg har heller ikke været særligt knyttet til noget af det – jow en bamse, men det varede ikke så mange år. 😉

  2. Hun har virkelig været elsket din Trine-bamse og er helt slidt ned, men hun ser stadig sød og god ud :-)Min elskede barndomsbamse var gul. Jeg havde den stadig for 11 1/2 år siden, hvor Rufus kom ind i vores liv. Så havde jeg den ikke længere :)Tænk engang. Når vi er i Tivoli, skal jeg altid ind omkring det bamseland, der ligger lige ved indgangen. Dér kan man (børnene) få fyldt sin udvalgte bamse op i den hårdhed, man ønsker det.Dér har jeg forelsket mig i en bestemt bamse, som jeg nok bliver nødt til at give mig en dag 🙂

  3. Jeg har haft en enkelt bamse, den har ikke haft nogen særlig betydning for mig, ud over at jeg husker jeg fik den af morfor og det var noget specielt. Aner faktisk ikke om det stadig ligger på loftet her ☺ Hvis den gør er den stadig som ny. Dukker eller andet øhh.. må lige i tænkeboks

  4. Jeg har haft masser af bjørne, som har betydet noget for mig. Andy Pandy historien har jeg lige skrevet, men der var også Nulle og Nalle og Brumbjørn og…. en hel masse andre. Hmmm, begynder det her at blive lidt pinligt?? 😉

  5. Tack för besöket på min blogg. Jag vet inte varifrån denna gamla traktor kommer. Vet ej heller vad det är för sort. Jag är inte så motorintresserad. Men jag tycker den är riktigt snygg nu på ålderns dagar,Ha en riktig fortsatt trevlig helg.

  6. Oh, den ser lille medtaget ud, din lille bamse, sådan en, der trænger lidt til kærlig pleje og som der skal passes godt på 🙂

  7. Hvor er det en sød historie om din dejlige bamse.Og legen er da heller ikke til at stå for, så mon ikke jeg lige i dagens løb skulle finde min gamle bamse frem og lave et lille indlæg.Tak for idéen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s