Mandagstema

Mandagstemaet er uvejr…

Mit billede er for nogle år siden da vi blev overrasket af et heftigt regnvejr på Bagsværd Sø da vi var ude i vores kano….heldigvis var vi tæt på en bro som vi kunne søge ly under…..Regnvejret kom så hurtigt at vi ikke kunne nå at sætte oversejlet på….Så vi blev lidt våde ..

Jeg har meldt mig til Petunias Mandags-tema, jeg tror at jeg vil have godt af lidt udfordringer….så må jeg se hvordan det går…

Reklamer

14 thoughts on “Mandagstema

  1. Men usch va d regnar ett riktigt "jäkla oväder", jag brukar gilla fota innan det drar in.Men en riktigt bra bild till dagens tema.Ha en fin måndag.

  2. Kjekt at du vil være med på Mandagstema.Det er et skikkelig uvær dere fikk på turen! Hvordan gikk det med kamera og slik? Håper ingenting ble ødelagt.

  3. Inge: heldigvis var vi tæt på broen, men det kom så hurtigt det regnvejr…3 dråber og så væltede det ned….Irene: tak skal du have, god mandag til dig.Petunia: nej der sket ingenting med kamera eller andet, heldigvis, og vi kunne jo tørre igen….

  4. Jeg har selv været på vikingetogt nogle gange og så er det megasurt, hvis man bliver overrasket af sådan en skylle – særligt når man ikke har mulighed for at få tørt tøj på. Men det er sikkert også noget du selv kender. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s