Fugle i Taarbæk..

I går var vi en lille tur i Taarbæk, jeg havde set at der var nogle malerier på husene rundt omkring af diverse fugle….Hvorfor de er malet ved jeg ikke, men lidt spøjst er det….Nåeh ja, og selvfølgelig (er jeg lige ved at sige) regnede det rigtigt meget, så jeg fik desværre ikke alle malerierne med, men så har vi en grund til at køre en tur en anden dag, måske til foråret….Nu varer det ikke så længe før vi “putter” mc’erne til vinteren, men forhåbentlig kan vi nå et par ture mere…..

Rejekutteren i regnvejr.
Reklamer

5 thoughts on “Fugle i Taarbæk..

  1. Sikke en overraskelse med de billeder. Jeg har ofte været igennem Tårbæk, men har aldrig lagt mærke til dem. Det må da kunne undersøges om der er en særlig grund.Ha en herlig søndag Annemarie….Jeg vil smutte ud til denne uges sidste vagt, som formentlig bliver dræbende stille :-))

  2. Så spesiellt dette var da:) Blir vel litt vemodig og sette inn mc for vinteren. Men enda kan den vel brukes en stund:)Ha en flott søndag, knus til deg:)

  3. Hvor i Tårbæk er de fugle.. vi har kørt mange gange af den gamle strandvej ned til den lille havn.. og aldrig set fugle.. De er rigtig flotte Annemarie.

  4. Hej , de er på husmurene , bl.a ned mod havnen…..Der er også nogle fugle på blå skilte på f.eks. det store hvide etagebyggeri ved rundkørslen….;0

  5. Jeg synes, det er nogle skønne fuglebilleder, sådan en smule naivistiske. Her ved Hundested har vi en kunstner, der maler sådan nogle billeder på drivtømmer – det er meget smukt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s