Med til bords….

I Fjällbacka (elsker det ord !!) havde vi denne her måge, dog ikke med til vores bord, men naboens ca. 1 meter fra os…..de havde lige forladt bordet da mågen landede og tjekkede om der var noget spiseligt….den er lidt stor når den er så tæt på….

Reklamer

8 thoughts on “Med til bords….

  1. Tak for din kommentar 🙂 Sikke da en tyveknægt —Ærgerligt, at du ikke fik jobbet, mon ikke det var, fordi du ikke er højrøvet nok???

  2. Bortset fra, at det er nogle gode billeder, så er det lige præcis pga. denne opførsel, jeg ikke kan lide måger.I England har jeg oplevet dem så aggressive, at de slår ned og hakker i fingrene på små børn for at få deres mad. Så bliver jeg aggressiv. På mågen. Men de er ganske klar over, at små børn er nemme ofre.

  3. Det er jo en utrolig smuk fugl, og de er kæmpestore, har jeg opdaget, når vi går ture ved stranden i Liseleje. Men jeg har aldrig set en måge komme så tæt på 🙂

  4. Ellen, det er dog skrækkeligt at de kan være så aggressive, jeg kan også bedst lide dem på afstand….Madame, jeg tror de var vant til at flyve ned og stjæle, lige så snart bordene blev forladt…..jeg blev lidt forskrækket.

  5. Måger kan vel også blive sultne ;-)Jeg har set vilde katte gøre det tilsvarende, altså overfalde forladte restaurantborde, i Grækenland.

  6. Det ER altså store fugle og jeg er også bedst tilpas med dem hvis de bliver på afstand. Kanongodt billede…Ærgeligt med jobbet Annemarie, men i det lange løb måske meget godt at du ikke kaster dig over noget der risikerer at blive for belastende :-))

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s