Rød Tuborg…reklame

Jeg havde før min ferie et surt opstød over alle de reklamer vi bombarderes med stort set allevegne….For at det ikke skal være løgn, så har/vil DSB indføre tv-reklamer i toget med lyd på!!! Og på flere buslinier kører der også en lille skærm med reklamer !!! Det er da godt at der er stillekupeer i togene ;-)…
Nåeh, men jeg opdagede denne her gamle Tuborg reklame, på en husmor (HUSMUR)  i Lyngby,  og jeg kan huske den fra dengang jeg var barn….Jeg tror den har været malet over et par gange, men den har åbent alligevel “holdt” sig i alle de år….Min far drak sommetider en Rød Tuborg og jeg tror at man stadig kan købe den, synes da at jeg har set den i et supermarked….

Reklamer

8 thoughts on “Rød Tuborg…reklame

  1. Du godeste, stakkels husmor 😉 Kan man så kalde hende en overmalet forstadskvinde?Nej altså, nu må jeg virkelig forsøge at være sød her i min debutkommentar hos dig…Jeg er helt enig i, at der er alt, alt, ALT for mange reklamer overalt. Kan du huske i gamle dage, da vi gik i biografen og glædede os til at se reklamer? Den tid er sandelig forbi!

  2. Hihi, ja en lille stavefejl, jeg tænkte hvad pokker mener du!!! ja det ville være synd for "husmoderen"….ja, jeg glædede mig også altid til reklamerne i biografen, nu bliver jeg irreteret, bare spring dem over…..Og velkommen til…..

  3. Et skønt gensyn med en reklame jeg også husker.. kan man overhovedet få Rød Tuborg mere..??Mit middel mod reklamerne i s-toget er radio i ørene og en god bog..

  4. Jeg er næsten flov over at sige det, men jeg kan godt lide reklamer.1- så er der da noget at kigge på i bus/tog, hvis turen er for kort til boglæsning.2- så kan man nå ud på en tissetur midt i en film og endda nå at sætte en vask over, finde posen med fredagsslik, etc.3- Reklamer er jo kæmpe inspiration, som holder os opdateret med, hvad der kommer af nye ting, som kan gøre vores liv lettere, smukkere, dejligere, mere smagfuldt, etc,Måske er det bare mig, som er mærkelig 😉

  5. Jeg har det altså ligesom Mutter her ovenfor – i hvert fald hvad angår punkt 1 og 2. Men der er forskel på reklamer, så absolut! Alt for mange er gabende kedelige eller uigennemtænkte og skæmmer bare bybilledet (ligesom valgplakater), men der kan også være perler imellem. Før i tiden så vi endda "årets bedste reklamefilm" – men nu er jeg jo også lidt miljøskadet, fordi jeg er gift med en reklamemand… 😉

  6. Fed gammel reklame og JA man kan få Rød Tuborg. Engang imellem. De bliver kun brygget een gang om året. På værsthuset får vi derfor kun nye forsyninger af den røde når chefen kan finde nogen i Metro f.eks….Men ihhhh hvor bliver nogen af gæsterne glade når jeg kan smække sådan een på disken :-))

  7. Hej Mutter, nej du er ikke mærkelig, jeg kan også godt lide reklamer, men alt med måde….10 plakater med den samme reklame i rap,f.eks ved Vesterport Station, det er da alt for meget…Hej Mia, ja valgplakater er kedelige og grimme…Hej Annette, ja det er en fed reklame…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s