Synd for Tulle

Mormors lille hundepige har fået skab….det er så synd for hende, hun har det dårligt, kaster op, går og småpiver, klør sig og er selvfølgelig både træt og irretabel….
De unge mennesker har været til dyrlægen med hende flere gange og nu får de så at vide at der flere hunde i området der har skab…..
Stakkels Tulle, hun er helt skaldet bag ørene, og rød og hævet under forbenene…..Hun har fået en kur mod skab, og nu får hun så binyre-bark-hormon…
Det er synd for hende…….Hundebarnet….

Og vi holder selvfølgelig øje med “tøserne”, Tulle har jo været på besøg hos os…..

Reklamer

6 thoughts on “Synd for Tulle

  1. Uha, skab er en frygtelig sygdom, men heldigvis kan hunde behandles i modsætning til ræve, der dør en pinefuld død. Godt at Tulle har været hos dyrlægen! Rigtig god bedring med hundebarnet.

  2. Huff da….stakkars Tulle…Skabb har ingen av mine hunder hatt heldigvis…håper hun blir frisk så snart som mulig!!! Hun ser litt bedrøvet ut…Gi henne en knus fra meg:)

  3. Nej, det lyder da rigtigt væmmeligt. Her i foråret så vi en ræv med skab, uh den havde det ikke godt, håber at det går meget bedre med jeres lille vovse.

  4. Hej alle, ja det er en grim sygdom, og det er synd for rævene……Tulle har det allerede bedre, skulle jeg hilse og sige….Vuf….God lørdag aften…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s