Der står en ko…..

Vi var ude og køre en lille tur på et par timer idag, og ENDELIG fik vi stoppet så jeg kunne tage nogle billeder af det kvæg som går på græs på Strandvejen ved Nivå….
Vi har kørt forbi mange gange siden vi tog mc-kort, det er nu 3. sæson vi kører,  og jeg har hele tiden gerne ville taget nogle billeder af dem, og i dag fik jeg det så endelig gjort…..
Jeg ved ikke hvad det er for nogle kvæg-basser, men synes de er flotte med deres store horn og lange pels….

Reklamer

6 thoughts on “Der står en ko…..

  1. Det er skotsk højlandskvæg, som jeg tit har set i Skotland. De er så flotte med de lange horn.Jeg vidste godt, at de gik dér, for sidste år var der én, der kom og købte min "højlandskvæg-dørstopper", netop fordi han kendte det kvæg, der græssede i Nivå.

  2. Tak for hjælpen Mia, godt at vide hvad de er for nogen……Jeg har været inde og kigge på din web-shop, rigtig fine og søde ting du har….

  3. Ja, de er flotte – sådan nogle har vi også tæt herved. Og det er, som Mia siger, skotsk højlandskvæg. Skønne billeder du har taget!Ha' en rigtig god søndag …

  4. Nogle af vores venner har sådan nogle smukke ko-basser gående, de kan dog godt være lidt bøvlede, hvis ikke tingene går liiige efter deres hoved ;0)- men dejlige er de!

  5. De ser så krammesøde ud de der skotter, især deres kalve kunne man godt forestille sig at have gående i en krog af haven….(hvis man nu ejede en have) :-))Ha en dejlig søndag Annemarie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s