Sejltur i skærgården

Mandag eftermiddag tog vi med den lokale turbåd på en sejltur rundt i skærgården omkring Fjällbacka, turen varede i 1½ time og det var en af de smukkeste sejlture jeg længe har været på……Jeg ville rigtig gerne have været på sælsafari, men der skulle vi så tage til Grebbestad om aftenen, så vi besluttede at det så måtte være den “lokale” skærgård….Og den er også pænt stor, der er meget at se på….Og så får man en masse lokalhistorie, men jeg kan desværre ikke huske ret meget af det, men lyttede måske heller ikke så nøje efter, havde travlt med at suge til mig med øjnene og kameraet….

Her er en af de både der lå i havnen….

Huse på en øerne….

Vi spiste frokost på Bryggan, et meget besøgt spisested….

Uhm, og ikke særligt sundt, men det smagte godt: wienerschnitzel med gigant pomme frites, kapers, salat, smør og så en sodavand til….

Reklamer

2 thoughts on “Sejltur i skærgården

  1. Jeg håber den turbåd sejler i næste uge også.. Vi er ved at lande på at køre til Uddevalla og finde et hotel der i nogle dage. Der er kun ca. 50 km fra Uddevalla til Fjällbacka.. :-))Ha' en dejlig dag Annemarie.

  2. Lyder som en god idé, og mon ikke den sejler lidt endnu….jeg mener at det kl. 15.00, og rigtig god ferie, jeg er helt misundelig….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s