Fjällbacka, Sverige

Helt sikkert et nyt besøg værd….En smuk og hyggelig by der bare oser af ferie -stemning, selvom den værste turist-sæson var overstået !

Og navnet er også meget passende, masser af klipper og stejle bakker.

Fjällbacka set fra vandet. Vi var på en skærgårds-sejltur på ca. 1 ½ time, det var en meget smuk tur og flere billeder følger.
Fjällbacka Kirke. Og nej vi var ikke inde og kigge i kirken…Det må blive næste gang vi besøger byen og forhåbentlig i nogle flere dage.
En af de små gader i byen.
Stora Hotellet…..Det er lidt sjovt at se Stenhuggeren på DR1 og læse bøgerne når vi selv lige har været nogle af de steder der bliver vist og skrevet om.
Blomsterbutik i Fjällbacka.

Indkørslen til Langsjö Camping….
Vores telt og mc’erne.
Udsigt fra vores teltplads.
Det første billede burde nok have været af Sjukvården i Fjällbacka, men det fik jeg ikke taget. Mandag formiddag var vi som det allerførste nødt til at køre til lægen da jeg havde MEGA-ONDT i overkroppen, og hverken kunne grine, græde,hoste eller løfte armene uden at det gjorde ondt…Jeg var helt nervøs for at jeg havde fået lungebetændelse oven i “klemmelusen”. Men efter en grundig undersøgelse blev vi ( lægen og jeg) enige om at jeg skulle holde mig fra “krammeglade” nordmænd….hihi…
Nåeh og så var der lige lidt navne-forvirring. Jeg hedder Charlotte til mellemnavn men bruger det ikke i det daglige, men det står jo på sygesikringskortet….Så da de kalde ud i venteværelset: Charlott ! så reagerede jeg ikke…..jeg hedder jo Annemarie…..Så blev det til: Charlott från Danmark!! så tænkte jeg: Det må jo så være mig de mener, så mange danskere var forhåbentlig ikke til lægen på en mandag i Fjällbacka……Der blev der grinet lidt af, men de var meget søde og hjælpsomme i “sjukvården”.
Reklamer

4 thoughts on “Fjällbacka, Sverige

  1. Det var dejligt at 'sjukvården' kunne fortælle dig, at du ikke havde lungebetændelse. Og sikke pragtfulde billeder! De kunne være fra Norge, synes jeg …

  2. Skønt at se billeder fra Fjällbacka som jeg næsten synes jeg kender, selvom jeg altså aldrig har været der, kun læst alle bøgerne :-))Personligt gad jeg ellers godt få klemt ribbene lidt af af krammeglad nordmand, men din "reklame" kan godt få mig til at genoverveje sagen :-))

  3. Inge: Afsted med jer til Fjällbacka, der er bare så smukt og hyggeligt……Madame: Mange tak, og ja jeg var også glad for at det ikke var lungebetændelse igen….Annette: Jeg mangler kun at læse Tyskerungen og Havfruen…..det er nogle gode bøger hun skriver…..Hvis du skal krammes så mærk lige efter at overarmene ikke er på størrelse med Skipper Skræks….hehe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s