Håverud, Dalsland,

Lidt mere ferie….det kommer lidt i små bidder, i dag skal vi ud i kanoen, så der bliver heller ikke så meget tid til at kigge billeder…..men mon ikke der kommer et par regnvejrsdage jeg kan bruge på at blogge og ordne billeder …….

Nåh, men mandag morgen, heldigvis i tørt, men overskyet vejr, pakkede vi teltet sammen i Trollhätten og satte kursen mod Håverud, akvædukten som er kunstigt bygget, og er en del af et kanalsystem der strækker sig over ca. 250 km og har 31 sluser.

Her er vandbroen set fra oven…

Her venter et par både på at blive sluset igennem.

Vandet tømmes fra den første sluse…..

og der sejles igennem porten…
til næste sluse hvor der igen ventes på at vandet tømmes ud…..meget spændende at se….
Her kører vi igennem Dalsland på vej mod Strömstad som ligger på vestkysten tæt på grænsen til Norge.
Der er meget smukt i Dalsland og jeg ville godt have stoppet nogle flere gange for at tage billeder, men Min Jimmi får dårlige nerver når jeg stopper , så tror han straks der er noget galt enten med mig eller Rejekutteren..hehe..så til næste år vil jeg have monteret et lille kamera på styret eller hjelmen så jeg kan få taget nogle flere billeder af landskaberne vi kører igennem…..nåeh ja vi fik nogle regnbyger på vejen men det var ikke så galt…

Her er vi på en campingplads i Strömstad, vi fik desværre ikke set på byen, da jeg gik omkuld med migræne….Her er jeg igang med at pumpe luft i madrasserne…..Det går meget let med at slå teltet op og ned, vi har hver vores opgaver: Vi starter med at afmontere al bagagen, vi hjælpes med at sætte yderteltet op, Jimmi monterer inderteltet og sætter pløkker i, og jeg ordner madrasserne imens….Bagagen sættes i teltet og “sengene” gøres klar som det allerførste….og så er det som regel tid til en kop kaffe….efter at vandposten og toiletterne er lokaliseret..hihi…altid rart at vide hvilken vej man skal løbe om morgenen…..

Reklamer

4 thoughts on “Håverud, Dalsland,

  1. Slusesejlads er ret imponerende og ikke helt nemt, man skal ikke sidde og sove i timen der.. :-)), men være klar ved alle trosser og fortøjringer.

  2. Oi…de slusene så da nesten litt skummel ut..men utrolig facinerende å se:) Utrolig flott natur!Greit å ha arbeidsfordelingen klar, slik er det oss når vi kommer på hytta også:)Ha en fin dag, knus til deg:)

  3. Inge: ja du må jo vide det, du har jo sejlet meget kan jeg forstå…..ungerne på bådene hjalp også til…..så det er nok ikke bare så ligetil som det ser ud…..MajorogMeg: ja arbejdsfordeling er godt……knus til dig og "sofagrisen"…Rimkoger: tak og fortsættelse følger……

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s