Sommerfugle igen, Inge

Vi var en tur i Københavns Zoo idag, det gør vi mindst en gang om året, og så bare for at drille Inge igen, så måtte jeg i tropehuset og “skyde” nogle sommerfugle…så værsgo Inge, lidt at kigge på….hehe og undskyld…..

Reklamer

5 thoughts on “Sommerfugle igen, Inge

  1. Hahahaha…..glæder mig til at læse Inge's kommentar imorgen. Det er lidt af en challenge i to har kørende :-))Og når det er sagt må jeg lige komplimentere dine billeder. Jeg har også forsøgt mig i Zoo's tropehus og fangede kun en enkelt der ville sidde stille længe nok til min tålmodighed.

  2. Annette: tak skal du have, ja det kræver lidt tålmodighed og der er pææænt varmt i det tropehus……Madame: ja på nogle af dem har jeg brugt lidt zoom, men de fleste sad tæt på så der har jeg brugt "makro"..

  3. Haha… imponerende.. jeg bøjer mig i støvet, det er skønne billeder du har fanget af sommerfuglene.. Sidst jeg var i tropehuset var det så koldt ude, at mit kamera aldrig nåede at dugge af.. så det blev til nul og niks derindefra.Og så kan jeg læse der skal tålmod til… hmmmm det var jo et af de kriterier der ikke var i spil Annemarie.. :-))

  4. Hej Inge …tak skal du have….min tålmodighed er nu heller ikke for stor, jeg tror bare at jeg var heldig i går……men fine det er de nu sådanne nogle sommerfugle……

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s