Lille Sommerfugl…..

Denne lille fine blå sommerfugl “skød” jeg i Norge, og sorry Inge, kunne ikke lade være, når du nu har haft så meget bøvl med at “fange” en……hehe….lidt mere tålmodighed, sådan ca. 10 sek. det lønner sig….

Jeg er ved at lægge billeder ind på pc’eren og skal til at kigge dem ordentligt igennem, og det tager lidt tid…..Men hvad, jeg har jo en uges ferie endnu og forhåbentlig bliver vejret til et par kano-ture med overnatning…..

Reklamer

8 thoughts on “Lille Sommerfugl…..

  1. 10 sekunders tålmod… hmmmmmm men jeg kan se det lønner sig. Selvfølgelig er det dybt unfair at du "fanger" den når jeg ikke kan.. ;-)) hi hi.. Narjjj spøg til side.. den er flot Annemarie, godt skud og god dag til dig.

  2. Godt skudt og smuk er den. Da jeg foreslog min datter at tage på sælsafari spurgte hun lidt nervøst om vi så også skulle skyde dem…. Menheldigvis er vi nogle stykker, der kun skyder bag et kamera. Herlige billeder fra din ferie.Mange hilsener fra Laura 🙂

  3. Mutter: Nej, det ville da være synd …..Og som sædvanlig siger Min Jimmi: Dem har vi også i Danmark….Ja, men nu er vi i Norge og den sidder lige der klar til fotografen…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s