Nedtælling til…..

FERIE !!!!


På lørdag kommer mc’erne til at se ca. sådan ud…masser af oppakning, mængder af godt humør , og forventninger om at se en masse smukke steder……Vi drager først til Sverige et par dage eller 3 og så til Norge, hvor vi skal på stort Vmax-træf (motorcykel) og møde en masse glade mennesker fra hele Norden, England, Tyskland, Schweiz og måske fra andre lande ? Hvem ved, men det skal nok blive hyggeligt.
Vi har aldrig været i Norge før, så det bliver spændende….

Når træffet så er slut, kører vi ned gennem Sverige igen, og får set lidt mere af landet….der er så smukt i vores naboland, så jeg glæder mig bare så MEGET……

Imens vi er væk, bor min allerbedste søn hjemme hos os og passer på kattene og altanen, så fra på lørdag og de næste par uger får I fred for mig….medmindre jeg kommer forbi en camping med internet, så kan det da godt være jeg skriver et par kommentarer på jeres indlæg…..

Reklamer

4 thoughts on “Nedtælling til…..

  1. Det lyder rigtig spændende, Annemarie! Jeg er vild med Norge og Sverige som ferielande – naturen er helt enestående smuk.Ha' en god mandag!

  2. Skønt.. håber I får dejligt og godt kørevejr. Hvor langt skal I omkring i Norge og Sverige..?? og har I selv ALT (telt, sovepose, kogegrej osv..) med, eller lejer I jer ind rundt omkring..??

  3. Hej Inge og Madame 😉 Vi regner med at starte med Trollhätten og så videre til Hole, Norge og derefter Dagali, hvor træffet afholdes, og så ned igen over Drammen til Tanum/Fjällbacke og evt Marstrand og Borås Djurpark….Ja vi har alt med , telt, soveposer,luftmadrasser, også lidt kogegrej til kaffe og havregrød, og så bliver det nok mest en rugbrødsmad. Vi kan nok også få råd til et enkelt eller to aftens-måltider der skal spises med kniv og gaffel..hehe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s