Meget varm kanotur med gode venner

I går lørdag formiddag drog vi afsted til Furesøen med nogle gode kanovenner John og Lotte for at sole, bade og spise, se solnedgangen over vandet og overnatte i kanoerne.

Oppe i Furesøen roede/sejlede vi til Holte Sø og derfra tilbage til Furesøbadet i Farum, hvor vi alle badede, derefter tog vi lige overfor til Farum Kanoklub hvor vi spiste aftensmad, som var veltilberedt af herrerne…hehe
Det var en meget hyggelig tur, men for pokker hvor var det varmt, både om dagen og om natten, og desværre var der så mange myg det sted vi havde fundet til overnatningen, så vi kunne ikke engang sove uden oversejl….

Sådan en dum lille myg kan godt nok larme meget!!!!


Søndag morgen roede vi ned til Frederiksdal hvor vi spiste morgenmad og fik morgenkaffe, og så roede vi lidt langs kanten mod Kollekolle, tilbage til Frederiksdal, hvor John og Lotte tog hjemad.
Jimmi og jeg tog en powernap på et par timer i skyggen….desværre er det ikke alle steder man kan bade i øjeblikket pga alger…æv, det ville have været rart med en dukkert.

Nu håber jeg bare på at det bliver lidt køligere for 30 graders varme til en dame i overgangs-alderen det er lige lovlig meget, selvom jeg godt kan lide varme…..men puha…..det var godt nok HOT.John og Lotte

Nysgerrig ælling.

Bådfarten på kanalen ved Frederiksdal.

Rejen i kanoen.

John og Lotte i Farum Kanoklub

“Mænnerne” griller aftensmad.

Solnedgang i Furesøen mod Farum.
Tak til Lotte og John for en hyggelig sejltur, gad vide hvor ham med hatten i gummibåden blev af ?

Reklamer

5 thoughts on “Meget varm kanotur med gode venner

  1. Hej Inge, ja det var en dejlig afslappende weekend, bare sidde på sin flade r.. og lave ingenting, utroligt at man kan blive så træt af at lave ingenting….ja det var en meget smuk solnedgang….

  2. Tænk at I kunne få de mænd til først at ro jer to maduller rundt og bagefter lave mad til jer også !!NÅ… det er vel fair nok, hvis I sørger for maden, rengøringen og vasketøjet resten ag året 😉

  3. Sikke nogle dejlige billeder – jeg savner vores kano, når jeg læser om jeres oplevelser. Da jeg var barn sejlede vi netop de steder, du fortæller om, og det er en enestående oplevelse på lune sommerdage.

  4. Hej Mutter. Ja, det var meget fint at de stod og kokkerede for os piger i varmen……nej det slap de vist meget let over, og min Jimmi er ikke den der dyrker motion, han har en lille elmotor og så har vi et par bilbatterier med ude foran….han kan dog godt ro når vi løber tør for strøm !!!!! Hej Madame, ja det er noget andet med sin egen kano, i forhold til at leje en…..jeg skal nok komme med lidt flere billeder fra områderne. Hav en god dag…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s