Så er Tulle blevet hentet

Tulle hos “mormor”.
Min datter Josefine med hundebarnet.

Sådan, så er den “lille” kommet hjem…..hun er bare så dejlig, og en stor pige….og sikke nogle prutter hun kan slå, puhaa…..Hun blev hentet i Esbjerg igår så hun er meget træt, både af rejsen og af alle de nye indtryk og så varmen oveni….så det var ikke meget vi så til hende, hun sov hele tiden…men nu har vi jo masser af tid til at nyde hende…..dejlig lille hundehvalp…Tillykke til både datter og svigersøn.

Reklamer

7 thoughts on “Så er Tulle blevet hentet

  1. Ja, du har jo også taget nogle af dem med mit kamera… jeg glæder mig til hun er mere vågen og aktiv, så kan jeg tage en masse billeder af hende…..

  2. Nååårrhhh hvor er hun sød, men ja de er lidt rådne indeni de der små franske Buldogs, glæder mig til at se flere billeder af hende. Hvad hedder hun, ud over beauty og skat og lille pusling.. :-))

  3. Hej Inge, ja de er lidt "duft" med og det er ikke fransk parfume…hehe . Det lille pus hedder Tulle…Hej Emilie, håber du nyder din ferie, og hun er lækker…

  4. Åh, hvor er hun dog dejlig! Jeg kan slet ikke stå for en lille hundehvalp 🙂 Glæder mig til flere billeder – er hun en fransk bulldog?

  5. Hej Madame , ja hun er en fransk bulldog, og hun er meget stor, hun var også den største i kuldet…det bliver sjovt når ørene kommer til at stå op….hun er dejlig…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s