800 ÅR !!!!!

Her er et billede af Klopstock-egen, der er ca. 800 år gammel. Den er også snøret sammen med lidt wire her og der, men det ses heldigvis ikke pga løvet. Men smuk det er den.


“Klopstock-egen. Det gamle egetræ blev fredet i 1956, og man regner med, at det er 800 år gammelt. Det er opkaldt efter den tyske digter Klopstock, der boede i Lyngby fra 1751. Han skrev flere digte inspireret af naturen i Lyngby, og fik stor betydning for Johannes Ewald og dansk naturlyrik.”
Reklamer

4 thoughts on “800 ÅR !!!!!

  1. Der er noget ganske særligt ved gamle træer – ja, den er virkelig smuk! Og tænk hvis egen kunne fortælle om, hvad der er sket i de 800 år … 🙂

  2. Ja, uha sikkert mange forskellige historier, bl.a. den om mine unger der siddet i det….hehe. en dag skal jeg nok tage et billede lidt tættere på så man kan se lidt flere detajler. Der står et lille skilt med oplysninger om digteren som det er opkaldt efter….."Klopstock-egen. Det gamle egetræ blev fredet i 1956, og man regner med, at det er 800 år gammelt. Det er opkaldt efter den tyske digter Klopstock, der boede i Lyngby fra 1751. Han skrev flere digte inspireret af naturen i Lyngby, og fik stor betydning for Johannes Ewald og dansk naturlyrik."

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s